maxresdefault

Schokkende uitspraken imam Berlijn: “Vrouw mag onder geen beding seks weigeren”

Imam Abdel Moez al-Eila neemt het niet zo nauw met de vrouwenrechten

Volgens een imam in Duitsland moeten vrouwen zich volledig aan de man onderwerpen. Willen ze het huis verlaten of een job aannemen, dan moeten ze toestemming vragen aan hun echtgenoten. Seks weigeren kunnen ze onder geen beding.

Imam Abdel Moez al-Eila heeft de schokkende uitspraken eind januari gedaan tijdens het vrijdaggebed in de Al-Nur Moskee in Berlijn. Dat blijkt uit opnames waarop terreurwatcher Memri de hand heeft weten te leggen.

Vet en beenderen
“Huwelijksproblemen gaan meestal als volgt”, steekt de imam van wal. “Toen ik met haar trouwde, was ze knap en slank. Nu is ze vol vet en beenderen. Wanneer ik naar haar kijk, lijkt ze wel satan. Ik hoopte dat ik nooit naar huis zou hoeven, ik hoopte dat ik haar nooit nog zou hoeven te zien. Het is dan dat de ogen van de man afdwalen naar andere vrouwen”.

Vagina
Als een man geprikkeld wordt door een vrouw op straat, dan zou de profeet Mohammed zeggen: ‘hij moet snel naar huis gaan om seks te hebben met zijn vrouw. Ze mag immers onder geen beding seks weigeren, zelfs niet als ze haar regels heeft. In dat geval moet haar vagina bedekt worden met een doek want de man moet op elk moment kunnen genieten van het lichaam van zijn echtgenote.”

Huishouden
“Een vrouw mag niemand in haar huis toelaten of zelf de woning verlaten zonder toestemming van haar man. Ze mag geen job aanvaarden zonder dat haar echtgenoot dit toelaat. Dat is een groot probleem in de maatschappij waarin we leven (Duitsland). Een vrouw moet al haar tijd besteden aan man en kinderen. Ze moet koken, de vloer boenen, alles netjes houden. De vrouw moet zich beperken tot het huishouden.”

De preek van de imam kan u in het filmpje hieronder bekijken.

https://youtube.com/watch?v=ZQvtJihSVwk%3Ffeature%3Dplayer_embedded